Hondenhotel

Je kunt ons vergelijken met een charmante chambre d’hôte. Wij hebben ons hotel opgebouwd rond hetzelfde thema. Klein, maar met veel ruimte, huiselijk, gezellig en naar ieders wensen. Alhoewel wij meer dan voldoende ruimte hebben, vangen wij maar een beperkt aantal honden op en delen wij in vooral volgens karakter van de hond.

Je hebt honden, vooral jonge honden, die houden van actie en die kunnen zich dan gerust de hele dag amuseren op de speelweiden. Je hebt honden die houden van hun rust en na een uurtje of zo terug verlangen naar hun mandje en ook daar wordt rekening mee gehouden

Nogmaals, wij letten het meeste op karakter en de gemoedstoestand van uw hond, dwz: een kleine pittige jack russel, teckel, westie en dergelijke, hebben soms meer behoefte om met iets grotere honden te ravotten. en die zouden zich vervelen moest dat niet kunnen. Bij ons is het prioriteit dat uw hond zich amuseert en zich goed voelt!

De jaarlijkse inentingen moeten in orde zijn dwz: de coctail spuiten en de aparte inenting van kennelhoest. De preventie van vlooien en teken wordt steeds ter plaatse gegeven. Ofwel brengt u die mee ofwel krijgen zij een product van ons toegediend. Geeft u die thuis regelmatig, gelieve de klevertjes dan steeds plichtsbewust in het dierenarts boekje te kleven, zodat wij dit dan perfect kunnen opvolgen.

De voeding dient steeds meegebracht te worden (en indien nodig, de nodige medicatie), ook wanneer deze te uitgebreidt lijkt te zijn. De voedings gewoonte moet blijven te meer om problemen met maag en darmstoornissen te vermijden.

Manden en dekens hebben wij zelf ter beschikking en moeten niet meegebracht worden.

Een medische fiche wordt ter plaatse ingevuld om eventuele problemen te voorkomen.

 

Openingsuren:
  • alle dagen van 10.00 tot 12.00 en van 17.00 tot 19.00
  • Uitgezonderd woensdag: enkel van 10.00 tot 12.00
  • Met zon en feestdagen : enkel van 18.00 tot 19.00

 

    .

Het is uiteraard wenselijk dat u een kijkje komt nemen om zelf uw persoonlijk oordeel te kunnen maken en om op al uw vragen een antwoord te krijgen. Gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Klik hier om onze foto's te bekijken